SPLETNO USPOSABLJANJE HACCP ZA VODJE
Lokacija: Spletno izobraževanje
Izvajalec: LI-JA storitve d.o.o.
Usposabljanje je namenjeno potencialnim podjetnikom in delujočim podjetjem, ki se pri svojem delu srečujejo s proizvodnjo in prodajo živil (bari, gostišča, restavracije, okrepčevalnice, menze, slaščičarne, kavarne, turistične kmetije, pekarne, predelava, mesnice, prevoz živil in drugo) in so pri izvajanju svoje dejavnosti obvezani upoštevati načela sistema HACCP.
Kaj boste izvedeli?
- Zakonodajne obveznosti nosilcev dejavnosti
- Pomen in vodenje HACCP
- Validacije in obveznost vzorčenja živil
- Kako optimizirati (poenostaviti) HACCP - manj evidenc, večji nadzor
- Verifikacija
- Priprava na obisk inšpektorja
Komu je izobraževanje namenjeno?
- Odgovornim osebam za vzpostavitev in vzdrževanje HACCP sistema
- Vodjem in članom HACCP tima
- Osebam, odgovornim za varnost živil v podjetju
- Vsem, ki želijo nadgraditi in poenostaviti že obstoječi HACCP sistem ter tudi tistim, ki ga želijo na novo vzpostaviti
Po zaključku izvedbe boste prejeli potrdilo o usposabljanju, ki ga potrebujete kot dokazilo, da se izobražujete ter ste usposobljeni za delo z živili. Število mest je omejeno, zato vas vabimo, da prijavo oddate čim prej.
Veselimo se vaše udeležbe in skupnega koraka k varnejši in boljši praksi ravnanja z živili!
O IZVAJALCU: Izobraževanje organiziramo s podjetjem LI-JA storitve d.o.o., ki je združen tim strokovnjakov iz področja varstva pri delu ter HACCP sistema. Prizadevajo si, da nudijo kakovostno in celovito rešitev na obeh področjih. Za opravljanje strokovnih nalog imajo pridobljena vsa potrebna pooblastila. Njihovo kompetentno in usposobljeno osebje s svojim znanjem skrbi za celovito izvedbo storitve pri naročniku. S svojo vsestransko kompetentnostjo omogočajo strankam uspešnejše in bolj ekonomično poslovanje pri nižjih skupnih stroških dela in ob izbolšanju kakovosti delovnega okolja. Izobraževanje vodi Tjaša Doblekar (univ. dipl. ing. živilske tehnologije), ki je diplomirala na Biotehniški fakulteti smer živilstvo. Ima večletne izkušnje z vzpostavitvijo HACCP sistema v različnih živilskih obratih ter inšpekcijskimi službami.
Vljudno vabljeni!