Nahajate se:
OOZ Grosuplje - podpora lokalnim obrtnikom in podjetnikom
OOZ Grosuplje - podpora lokalnim obrtnikom in podjetnikom
19. 6. 2025
434
Letošnje leto so bile naše dvorane polne dogajanja. Od učenja slovenščine, angleščine, delavnic joge, številnih izobraževanj, internih dogodkov do morda najbolj odmevnega, saj je v naši hiši dom našla Plesna šola Fredi.
Vsak ponedeljek in sredo, med 18.00 in 21.00, so se prostori napolnili z glasbo, smehom in dobro voljo. V okviru plesnih dejavnosti za odrasle so izvajali priljubljene tečaje solo latina za ženske, salse in bachate, pa tudi družabnega plesa za vse generacije.
Poleg učenja novih plesnih korakov so bili večeri namenjeni tudi druženju, sprostitvi in zabavi. Ples je postal priložnost za gibanje, povezovanje in preprosto uživanje v trenutku – takšen, kot mora biti.
Z veseljem napovedujemo, da bomo s plesnimi tečaji nadaljevali tudi v prihodnji sezoni, ki se začne v drugi polovici septembra. Ob enakih terminih (ponedeljek in sreda, med 18.00 in 21.00) bomo znova ponudili začetne in nadaljevalne tečaje, hkrati pa razširjamo program tudi za najmlajše! V novi sezoni pripravljamo plesni vrtec, balet, hip hop in druge plesne zvrsti za otroke med 3. in 15. letom.
Urnik dvoran se že pridno polni, v kolikor bi tudi vi pri nas izvajali delavnice, tečaje, sestanke, ste vljudno vabljeni, da si zagotovite svoje mesto, pišite nam na ooz.grosuplje@ozs.si.
Vabimo vas, da nas obiščete na naši novi spletni strani: https://ooz-grosuplje.si/, kjer objavljamo aktualnosti in prihajajoče dogodke.
Več informacij najdete na naši spletni strani.
NAPOVED DOGODKOV:
Datum | Lokacija | Naslov | Prijave in dodatne informacije |
19.06.2025 ob 11.00 uri preko TEAMSov | Spletni seminar | HACCP |
Kaj boste izvedeli?
Seznanitev z zakonodajnimi zahtevami vezanih na zagotavljanje varne hrane na nacionalni in evropski ravni. Spremljajoči higienski program. Osnove dobre higienske prakse (DHP) in dobre proizvodne prakse (DPP) v obratu. Razlaga in obvladovanje tveganj v procesu (KT/KKT). Zagotavljanje sledljivosti. Navodila za vzpostavitev in vodenje HACCP sistema v živilski dejavnosti. Navodila za pripravo dokumentacije za inšpekcijski pregled. Več informacij na naši spletni strani.
|
DELOVANJE OOZ GROSUPLJE: Vse naše člane in stranke obveščamo, da se na nas lahko obrnete preko elektronske pošte ooz.grosuplje@ozs.si in preko telefona 01 786 51 30. V času uradnih ur pa se lahko zglasite v naši pisarni.
OOZ GROSUPLJE